Over Ons

Het is al een probleem zolang er milieuvriendelijke auto’s op de markt zijn; hoe zorg je ervoor dat mensen de auto’s die je maakt daadwerkelijk kopen? Het zijn allemaal zeer goed producerende motoren die biodiesel verbruiken of werken op een hybride systeem tussen elektriciteit en benzine, of zelfs elektriciteit en biodiesel, maar als niemand deze auto’s daadwerkelijk koopt bij de dealers waar ze door worden verkocht, doe je niet echt de omgeving goed.

Dit was met name een probleem voor fabrikanten die auto’s in Amerika verkopen, aangezien de Amerikaanse markt bijzonder goed bestand is tegen efficiĆ«nte motoren en de voorkeur geeft aan grote benzineslurpers. Combineer dit met de manier waarop dealers werken, waar ze alleen geld verdienen als mensen daadwerkelijk auto’s bij hen kopen, en klanten alleen de auto’s kopen die ze willen, die niet de energiezuinige zijn, en je loopt tegen een probleem aan.

Dealers beginnen hier echter manieren voor te vinden, met een aantal initiatieven in de afgelopen jaren. Deze worden allemaal geholpen door de stijgende populariteit van groenere auto’s en het toenemende aantal fabrikanten dat ze maakt, maar om te zien dat de inspanningen van de fabrikanten daadwerkelijk naar de dealers reiken, werd als een zeer goed teken gezien.